Nominera till Årets djurklinik 2017

Nominera till Årets djurklinik 2017
februari 1, 2017 Svensk Djursjukvård

Nu startar nomineringen till Årets djurklinik 2017. Det är andra gången som Svensk Djursjukvård låter Sveriges djurägare utse sin favoritklinik. Förra året var närmare 4000 personer med och röstade.  

– Genom att utse Årets djurklinik vill vi uppmärksamma det goda arbete som dagligen görs på djursjukhus och djurkliniker i hela Sverige, säger Maria Lundvall, branschansvarig, SLA-Svensk Djursjukvård.

Juryn består av Torkel Ekman, leg veterinär och vice ordförande i Sveriges Veterinärmedicinska Sällskap, Hans Rosenberg, presstalesperson på Svenska Kennelklubben och Eva Porat, vice ordförande i Sveriges Kattklubbars Riksförbund. 

För att kunna utses till Årets djurklinik krävs att kliniken är medlem i arbetsgivar- och branschorganisationen SLA-Svensk Djursjukvård och därmed har förbundit sig att leva upp till reglerna bakom Svensk Djursjukvårds kvalitetssigill. Särskilt tungt väger det att kliniken får gott betyg när det gäller bemötande, delaktighet, prisinformation och tillgänglighet.

—–

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Alla kan vara med och nominera kandidater till Årets Djurklinik 2017
Nomineringen startar den 30 januari och är öppen fram till och med den 10 februari på www.svenskdjursjukvard.se.

Juryn utser fem finalister
Juryn utser de femton kliniker som fått bäst nomineringar. Dessa får själva beskriva för juryn hur just de arbetar med kriterierna; bemötande, delaktighet, prisinformation och tillgänglighet. Utifrån detta utser juryn de fem finalisterna.

Vinnaren röstas fram bland de fem finalisterna
De fem finalister presenteras på  www.svenskdjursjukvard.se och alla kan vara med och rösta fram vinnaren. Röstningen är öppen från den 28 februari till den 14 mars.

Vinnaren presenteras 21 mars
Årets djurklinik 2017 presenteras den 21 mars. Vinnaren kommer även att firas vid VeTa-dagarnas bankett den 1 april.
—-

För mer information:

Maria Lundvall
leg veterinär och branschansvarig
SLA-Svensk Djursjukvård

070-6626040
maria.lundvall@svenskdjursjukvard.se