Rösta – även om din klinik inte finns med!

Rösta – även om din klinik inte finns med!
mars 23, 2016 Svensk Djursjukvård

Idag drar röstningen igång. Vi i juryn har ingenting att säga till om längre. Nu är det du som avgör. Tala om vilken klinik du skulle välja om ditt djur blir sjukt.

Vi har fått in fantastiska enkätsvar från klinikerna. De har mer utförligt fått beskriva hur de jobbar med de olika kvalitetskriterierna; bemötande, tillgänglighet, prisinformation och delaktighet. Jag är väldigt imponerad av arbetet de gör. Samtidigt har de spontana kommentarerna från er djurägare funnits i bakhuvudet på oss.

Det har varit ett intensivt arbete att tillsammans med mina jurykollegor välja ut de fem finalisterna. Jag är så gammalmodig att jag har haft utskrifter över hela mitt skrivbord under juryarbetet, strukit under och ringat in. Men nu är det över för i år.

Din klinik kanske inte är med bland de fem finalisterna. Men rösta ändå. Den djurklinik som tar väl hand om sina djurägare och djur ska premieras. Patientomsorgen och bemötandet av kunden är otroligt viktigt. Så rösta fram den kandidat som du tycker uppfyller dina krav på en bra klinik. Var skulle du gå med ditt sjuka djur?

Annette Sjödin
SVERAK

Svensk Djursjukvård