#stoltdjursjukvård

Vi har världens bästa jobb! Häng med på #stoltdjursjukvård

Nästan varannan svensk delar sitt liv med ett djur. Djur som för många blir en viktig och älskad familjemedlem. När det händer dem något finns vi där! Vi erbjuder professionell djursjukvård som vi är stolta över, alltid med djurets bästa för ögonen. Vi har hög kompetens och teknik i framkant. 

Vi tar hand om djuren och deras ägare och den uppskattning vi får är överväldigande! Lägg till mjuka pälsar, kalla nosar, viftande svansar och du har världens bästa jobb! Fortfarande inte övertygad? Följ vår vardag på #stoltdjursjukvård

FILMER

”DET ÄR SOM TERAPI ATT VARA RUNT DJUR”

Hanna Lundkvist som är djurskötare på Ejra Djurklinik skulle inte kunna tänka sig att jobba med något annat.

”DEN STÖRSTA UTMANINGEN ÄR NÄR MAN FÅR KLURIGA FALL”

Annmarie Weber är veterinär på Djurläkarn i Orsa och lär sig nya saker hela tiden trots sin långa erfarenhet som veterinär.

”DET ÄR VIKTIGT ATT KÅREN HÅLLER IHOP”

Emma Odensten är veterinär på Aros Veterinärcentrum och tycker det är viktigt att bygga broar mellan olika kliniska instanser.

”OM MAN SLUTAR UTBILDA SIG ÄR MAN EFTER INOM 3 ÅR”

Pia Razdan jobbar som veterinär på Hälsinge Smådjursklinik i Hudiksvall och pratar om vikten att hänga med i den snabba utvecklingen inom veterinärmedicinen.

”DET ÄR VIKTIGT ATT NÅ FRAM OCH KUNNA PRATA MED DJURÄGARNA”

Helena Hedenström är veterinär på Ejra Djurklinik i Östersund och tycker att det bästa med veterinäryrket är att träffa både människor och djur.

INSTAGRAM

STATISTIK

ANSTÄLLDA PER YRKESKATEGORI I SVENSK DJURSJUKVÅRDS MEDLEMSFÖRETAG 2015
BRANSCHENS REKRYTERINGSBEHOV UNDER KOMMANDE 12 MÅNADER
DJURHÄLSOPERSONAL ANTAL